Ja vi väntar fortfarande på förhandsbeskedet. Vi trodde det skulle ta ca 3 månader men icke. Först hörde vi att det troligtvis skulle upp på beslut på mötet 21 aug.  Nu är det 10 sep och fortfarande inget beslut. Troligtvis blir det väl på mötet 19 sep (5mån). Annars får vi börja jaga någon på kommunen.

Förutsatt att allt går vägen och det inte är några problem kommer vi till nästa vänteperiod. Lantmäteriet. Min uppskattning på 3-4 månader är något jag googlade mig fram. Hittade folk som fick mark uppstyckad på3-6månader.  Hittade någon text om att målet är 3 månaders handläggning.

Men men men… Råkade snubbla in på deras hemsida nyligen och ser att så är inte fallet.
Medeltiden för alla ärenden de senaste 3 månaderna har pågått i 11månader!!

lant
Jösses. Snacka om att ligga efter. Nåja. För vår del innebär det att vi kan spara mer och inte ha lika bråttom.  Det är dock lite frustrerande att behöva vänta i ett år för bara det steget. Som det ser ut nu blir det först i årsskiftet 2018/2019 som vi kan beställa självaste huset.