På knappt en vecka var snickarna klara.
Så det har inte hänt så mycket inne.

Det som gjorts är att vi beställt fyllnad till tomten. Vart i väg med 6:e lasset till tippen.
Vi har satt fast postlådan (hoppas vi).
Elektrikern har vart på plats och kopplat in alla uttag och lampor.

Det som är kvar är att målaren kommer och sätter fast lite lister och tapetserar. Sedan är det mer eller mindre klart. Sist kommer det ett ”service” gäng som skall fixa småfel. Vi har dock inte sett mer än en liten skada på en bänkskiva och att kyl/frys lutar mot varandra.  Lätta lösningar.  Vi får leta mer fel sedan inför besiktningen 😀

Här kommer iaf lite mer blandade bilder…


Vi bestämde oss för att sätta ner brevlådan innan frosten kommer.  Sagt och gjort gropen blev bra och allt gick vägen tills brevlådan skulle monteras. Det visar sig att Bergund Stil 1000 och deras Easy Mount inte funkar ihop trots att det står så.  Skruvarna som kommer med är för korta.  De svarar med att det är längra skruvar med nuförtiden men att vi måste fått en gammal låda.  Nåja…..


Utsikten från sovrummet…


Garderoben till mitt kontor. Här har jag tänkt att gömma datorn och bara dra ut sladdar för skärm m.m. även sätta upp hyllor för iMacen + skrivare m.m.  Skapa en liten arbetsbänk.  Kommer nog bli bra. 


Vår förhöjda diskmaskin. Känns liter lyxigt att få upp den lite. Dock känns den lite plastig.


Inför vår ”sista” storstädning på tomten fick vi såga upp lite långa brädor. Så vi fick på dem på släpet.  Hårt jobb att såga 😉


halva högen vi sågade upp…


Någon dag efter första försöket hade vi köpt längre skruv och fick på bottenplatta med marksten. Dock var marken frusen så fick lite problem med att packa in lådan. Som tur är läcker vår vattenbrunn upp lite vatten. Så marken runtom den var upptinad.  Det blev några kilo lera.  Funkar säkert över vintern….Hoppas vi.


Ca 30 lass med fyllnad tog det för att fylla majoriteten av tomten. CA 300+ kubik.

Längst med uppfarten…


På baksidan…


Så var elektrikern och koppla på ström och satte dit våra armaturer på utsidan.


Samt kopplade på spottarna i fönsterna. Borde valt till i altandörr. Visste vi dock inte att man kunde när vi valde.