En av fördelarna med huset blir att jag får ett kontor. Ska bli riktigt skönt att kunna sitta och jobba ostört. Jag jobbar trots allt mycket hemma.  Från början var det enkelt. Det blir ett kontor samt att vi slänger in ”de hemska biostolarna” där. Så får jag lite av ett kontor och spelrum.

Nu när man går och väntar på bygglovet så börjar man ”småplanera” lite…. Kan man kanske få in en 2-sits soffa mot bakre väggen. Så man kan vara 4st som ser på film. Om jag kan minska ner mitt kontorsbord så kan jag få plats i ett hörn, samt göra rummet mer renodlat som biorum. Tankarna springer helt plötsligt iväg.

Nu har man så många tankar och idéer att det inte får plats. Nu får man börja hitta lösningar och kanske lite kompromisser. Ett annat ”problem” är att man inser att man behöver lite mer saker. Så helt plötsligt börjar det kosta lite att inreda rummet.  Inte bara viktig teknik utan lite inredning också…

Så detta kommer nog bli en liten del i bloggen. Tankar/idéer och lite inlägg från resans gång. Ska bli kul att se hur det blir.

Hade jag fått bestämma så hade jag gjort som tjejerna med ”Circus Cinema” i klippet nedan. Nu har de en hel källarvåning och jag har ”bara” ett rum.  😉