Så här ser första utkastet ut.

De rosa prickarna är högtalare. Den stora svarta saken är vår biosoffa.
Den gula saken är en vanlig lite mindre 2sits soffa som KANSKE får vara med. I så fall höjs den upp ca 30cm. Den stora gröna rutan är kontorsbordet + stol.   Som ni ser uppfattas rummet som fullt sedan.

Jag vill dock ha in ett par vitrinskåp. Kanske en liten popcornmaskin i framtiden 😉
Så vi får se. Kanske skiter jag i ytterligare sittplatser och kör vitrinskåpen i bakkant.
Vi får helt enkelt se när huset finns på plats och man kan testa sig fram.

Garderoben som är i anslutning till rummet kommer användas som ett maskinrum. Projektor, förstärkare m.m. kommer sitta där inne. Så slipper man surret från alla fläktar.  Samtidigt blir det mer städat i rummet. Datorn har jag tänkt att ha där inne också. Ska försöka gömma varenda sladd  så gott det går. Den blåa rutan i garderoben är eventuellt ett barskåp 😉

 

I klippet nedan kan man se ett annat imponerande ”hembio” bygge. Här har man använt en byggnad i storlek med en ladugård för att bygga en riktig biograf. Kul att se hur duktiga och ambitiösa folk är.