Nu har det gått 1 månad sedan jag la upp annonsen.  När jag la upp annonsen så fanns det ingen snö. Redan samma dag ringde en kvinna som ville komma och provköra den.  Så vi bokade in en träff 3 dagar senare.  Samma dag som snön började vräka ner. Så hon bokade om. Nu har hon bokat om ytterligare 2ggr.

Nästan en gång i veckan tror man att ”nu är snön på väg bort”. Bara för att komma i mängder igen. Riktigt störande.

Nåja nu har jag iaf 3-4 seriöst intresserade. Den ena kommer nästa lördag oavsett väder. Så tror att den redan är såld. Hoppas det iaf. Inte för att det är någon panik med pengarna för husbygget ännu, men så man slipper alla samtal och mail från diverse däcksparkare. De flesta är trevliga, men har ju så mycket annat med jobbet och husbygget att göra så det hade inte skadat med en sak mindre att pilla med.