Då har vi äntligen gått från ett muntligt kontrakt till en skrivet.
Handpenningen är också inskickad. Så nu är det officiellt vår tomt.

Markägarna bekräftade att de hade en kölista på tomten om vi hade backat ur. Det har tydligen ringt en massa och frågat efter den då ryktet gått. Så alla de som försökt sno den under oss får leta vidare på annat håll.

Nu kan jag även börja släppa blogginläggen jag skrivit om hur vi gick tillväga för att hitta vår drömtomt.

Nu väntar vi in klartecken från bankerna så vi kan gå vidare med husbeställning. I bästa fall så har vi hus om 6-8 månader. Misstänker dock att kommunen kommer ta tid på sig med bygglovet. Då förhandsbeskedet ändå tog 300+dagar.  Nåja, en dag i taget….

Tyvärr har jag inte någon jättebra bild från tomten men här kommer den jag har.

En annan bild lite längre bort, men ger ett hum om utsikten.