Det vart lite prover på tapeter och vissa golv.

Golvet är en sådan sak vi diskuterat till och från. Egentligen älskar vi det mörka golvet men inser att det kommer kräva extra mycket städ då varenda lilla dammkorn syns extra tydligt. Vi har också hört oss för med andra som skaffat detta och de flesta ångrar sig.

Vi kommer troligtvis ha mörkt i sovrummet, men annars blir det grålaserat golv.

I övrigt är det svårt med tapeter. Klart man vill ha lite roligt och färgglatt, men det blir så svårt med möbler inredning om man har för färgglada väggar. Vi har sagt att vi ska försöka hålla det så ljus och rent som möjligt. Så får vi väl tapetsera/måla om om vi hittar rätt vägg/plats senare.

Så tillsvidare tar vi en titt om dagen i en vecka nu innan vi spikar något. Så vi inte gör något förhastat 🙂

Här finns två kataloger med tapeter att titta i för den som är nyfiken.
nr 1: https://www.alvsbyhus.se/sv/unconnected/borosan-easyup-14-by-alvsbyhus/
nr 2: https://www.alvsbyhus.se/sv/unconnected/decorama-tapetkollektion-by-alvsbyhus/