Det har dragit ut på tiden ganska mycket, men nu har de äntligen vart på plats. Så nu är det bara att vänta in så ärendet behandlas och tomten separeras i alla dokument, sedan är vi officiellt markägare. Det är ju skönt. Mindre skönt är att det vart lite större än vi räknat med dvs lite dyrare.  Dock något vi får leva med.

Då är det bara bygglovet kvar.  Där står det still då vi håller på och tjafsa med miljöskyddskontoret. Vi har bytt efterpolering och hållt på men nu vill de även ha provgropar på 2 meter innan de kan lova något. Så vi hoppas entreprenören och miljöskyddskontoret kan komma överens.

Nåja. Nu skall jag se om jag kan hitta en bättre begagnad grästrimmer. Alternativt köpa en ny enklare variant. Så vi kan rensa lite i en dunge på tomten.  Då kanske det blir lättare att spara några av de små träden som också blir lite av ett insynsskydd från vägen.

Här kommer en bild på tomtens baksida. Dvs vår utsikt. Att vi har kvällssol långt in på kvällarna visste vi, men något vi märkte när vi mötte lantmäteriet var att vi har sol redan på morgonen. Vi var på plats 09:00 och då var det sol över hela tomten 😀

 


Högerklicka på bilden och välj visa bild. Sedan kan ni klicka på bilden igen för att zooma in.