MCn sålde jag veckan innan vårvädret kom. Typiskt :p
Men nu är den biten avklarad iaf.

Vi väntar fortfarande på bygglovet och avstyckningen, men det borde närma sig. Gällande avstyckningen så lämnade markägaren in ett par andra tomter för avstyckning samtidigt och de andra är nu avstyckade.  Så även om vår tomt verkar ha hamnat lite efter så kan det ske ”när som helst”. Känns det som.

Ang bygglovet så har vi stött på lite ”patrull”. Vår handläggare har tydligen bett om papper som Sveriges ledande husleverantör inte behövt ta fram någon annan stans i Sverige. Som inte behövs hos andra handläggare här i Alingsås heller.  Dock skulle säljaren se till att de får precis vad de vill ha.

Säljaren ringde faktiskt idag och berätta att han pratat med handläggaren som bett om ytterligare ett papper. Han tyckte dock det lät som ”allt var på väg”. Samtidigt undrade han om det skulle vara något problem att vi fick husleveransen i höst.  Tydligen har han några hus att fördela på hans kö.  Så det låter som det kan gå undan.  Nervöst men spännande.  🙂