Ok så här ligger det till nu.

Bygglovet har kommit in på mailen idag. Så nu är det äntligen klart med den långa sega resan. 1.5år tog det här i Alingsås från att först sökt förhandsbesked tills nu när riktiga bygglovet är klart.


Imorgon ska vi skriva på det sista pappret på tomten också.
Så då är den biten också klar.

Så vad händer nu?  Ja jag vet inte exakt. Bygget får inte börja innan man haft ”startmöte” med kommunen. Har mailat säljaren för att kolla om han bokar in mötet eller om jag sköter det.  Så fort vi har haft ett och de gett oss ett startbesked får vi börja.

I övrigt så trodde säljaren att vårt hus skulle vara klart i fabriken för leverans v.49. Han kanske kunde flytta runt lite och lägga oss tidigare. Vi ska prata mer om det om några dagar.  Det tar ju ca 4 veckor från leverans tills de gjort klart allt inomhus (tapetsering, golvläggning, el osv…). Sedan får man ju inte flytta in förrns kommunen godkänt huset. Om vi kan få huset 42-45 så borde vi kunna fira vår första jul där redan i år.  Kanske är för mycket att hoppas på. Vi får se…